Cafe Haagse Stal Leiden

Cafe Haagse Stal Leiden Herenstraat 43
2313 AE Leiden
071 513 27 97
Bezoek website
Branche: Café

Café Leiden

Café de Haagse Stal van Patrick en Tamara verhuisde van de Haagweg naar de Herenstraat, omdat het bestemmingsplan waar ruim twee jaar geleden aan begonnen werd zodanig uitviel dat ‘De Haagse Hoek’, zoals het bruine café heette, moest vertrekken. Het bekende ‘hoekje’ aan de Haagweg moest dus plaats maken voor een ander pand. Dat werd de voormalige ‘Oude Stal’, befaamd om zijn dartsteams en vaste klantenkring.

Capaciteit

Het was dus even wennen dat de Haagse Stal, zoals het café logischerwijs werd gedoopt, met een andere insteek en een andere vaste klantenkring van start ging. Van een capaciteit van rond de 80 ging het café plots naar een capaciteit van 350 en daarmee was het lastig het predicaat ‘bruin café’ vast te houden. Toch lukte dat het enthousiaste duo. Met sfeervolle gordijnen achter in de zaak is het eerste gedeelte aan de lange bar een gezellige ruimte waar een drankje genuttigd kan worden in een kleine ambiance. Als de gordijnen echter weg worden gehaald, doemt de enorme ruimte daarachter op. Met dartsbanen, pooltafels, gokkasten en zelfs een speciale pokerruimte is de Haagse Hoek een plek bij uitstek om meer te doen dan alleen een biertje drinken.

Verfrissend

Het is dan ook niet voor niks dat de dartsteams die in de Oude Stal speelden uiteindelijk besloten om in de Haagse Stal te blijven spelen als thuisbasis van de club. Daar is het café maar wat trots op, want talent is er wekelijks voldoende te zien. Zo heeft de overgang het café dus bepaald geen windeieren gelegd en daar is het echtpaar zelf debet aan. De Haagse Stal is verfrissend, biedt voor rokers en niet-rokers een gezellig onderkomen waar veel gezelligs gedaan kan worden en waar je bovendien een feestje kunt geven voor iedere gelegenheid.
Het café is te vinden op Facebook en Hyves om alle evenementen met de klanten te delen.


Cafe Haagse Stal Leiden